Rólunk


Víziónk

 

A zöldség-gyümölcs ágazat elsődleges szakmai információs portálja kíván lenni.

Célunk

 

A tudomány és a szakma egymásra találása. Tudástárunkon keresztül a tudás elérhető, megszerezhető bárki számára.

Célcsoportunk

 

A termelők. Oldalunk felhasználóbarát, mobilbarát. Cikkeink olvasmányosak, időtállóak. Rendszerünk modern, funkciókban gazdag.

 

Hátterünk, indulás: A fejlesztés eredményeként létrejön egy információ megosztó portál, mely a zöldség-gyümölcs ágazat piaci és marketing információi mellett növényfajonként és technológiai elemenként foglalja össze a termesztés újdonságait, taglalja egy-egy probléma megoldási lehetőségeit, valamint bemutatja a hazai és nemzetközi kertészeti kutatások eredményeit.

A weboldal ezen felül számos további funkcióval, a zöldség-gyümölcs ágazat elsődleges szakmai információs portálja. A cél, hogy a tudomány és a szakma egymásra találjon. Az oldalon megjelenő információk az adott ágazatban dolgozó termelők érdeklődési köréhez kapcsolódnak. A megfelelő tartalom elhelyezés, kiemelés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az oldal kinézetére és az oldal elrendezésére, amellyel megkönnyítjük az olvasó dolgát és egyszerűen megtalálhatja a számára fontos adatokat, információkat.

 

Felépítés, funkciók:

Tudástár: Szakmai cikkek kategorizált gyűjtése, időtálló tudásanyag felhalmozása

Galéria: rendezvényekről, szakmai bemutatókról fényképes beszámolók

Fórum: kategorizált szakmai párbeszéd, kizárólag a regisztrált tagoknak

Szakértő válaszol: szaktanácsadók és szakértők adnak válaszokat a feltett kérdésekre

Ágazati hírek, felhívások, videók megjelenítése

Termelők profilja létrehozható, amelyből saját publikus aloldal készíthető

Hírlevél: kategorizált tartalmú hírlevelek az arra feliratkozóknak

Lapszám letöltés: nyomtatott magazinos partner esetén digitálisan elérhetőek lehetnek a lapszámok

Szponzoroknak: PR cikkek, Banner megjelenés, Galéria szponzoráció, Támogatói logók

 

Az oldal működtetője a TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. A 2008 évi megalakuláskor az alapító elismert termelői értékesítő szervezetek (TÉSZ-ek) azt a feladatot tűzték ki a cég elé, hogy a tagszervezetek érdekei és igényei alapján fogja össze és koordinálja a tag TÉSZ-ek képzési, szaktanácsadási és kutatásfejlesztési tevékenységét, emellett biztosítsa ezekhez a tevékenységekhez a gyakorlati és adminisztrációs hátteret. Jelenleg a konferenciák, szakmai napok és bemutatók, továbbképzések, tanulmányutak és tanácsadásokon túl a TÉSZ-ÉSZ tevékenységi köre kiegészült a KertészPortál.hu oldalon keresztüli ágazati tudásmegosztással.