Bemutatkozik a ZEPHYR Kft.


  • Kertész Portál
  • |
  • 2017.11.20.

A ZEPHYR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990 január 5-én alakult meg talajfertőtlenítési és kártevőírtás fő tevékenységű cégként.

Az elmúlt 27 évben a cég jelentős fejlődésen ment keresztül. A mezőgazdaságban szerzett tapasztalatoknak és a hírnévnek köszönhetően immár több mint két évtizede honosítja meg az izraeli kertészek - a világ minden táján elismert - szakmai tudását és technológiáját. A ZEPHYR Kft. minden partnere számára igyekszik minden területen az elérhető legjobb minőséget biztosítani, így kínálja a forgalmazásában lévő növény- és kártevőirtó szereket, kertészeti termékeket (vízoldható műtrágya, fólia, poszméh, stb.) és  az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásait. Ennek fényében épültek a belföldi és a külföldi kapcsolatai, melyeknek köszönhetően bővült a kis- és nagykereskedelemben elérhető termékek kínálata a Kecskemét, Tatár sor 18. alatti telephellyel, ahol a mai napig várja új és régi partnereit.

A GINEGAR Plastic Products Ltd. 1969 óta Izrael legjelentősebb mezőgazdasági fólia fejlesztő és gyártó cége. Agro-fóliáik világszerte elismert, piacvezető termékként szerepelnek a termelői köztudatban, melyek széleskörben használatosak a termesztő berendezések külső fedésére, a fóliasátrakhoz, a talajtakaráshoz illetve talajfertőtlenítési megoldásokhoz, valamint sok más egyéb területen.

Ginegar oldala itt megtekinthető!

A ZEPHYR Kft. mint egyedüli magyarországi forgalmazó kínálja új és régi partnerei számára a GINEGAR Sun SelectorTM  termékcsaládját, mely kiváló választás fóliaházak és fóliasátrak külső fedésére. A termékcsalád tagjai amellett, hogy magas minőségű és hosszú élettartamúak nagyobb terméshozam elérését teszik lehetővé. Az 5 rétegű koextrudált fóliák több mint 40 év kutatási és fejlesztési munka tapasztalatait ötvözik annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb választékot biztosítsa a partnerek számára, azok igényeit kielégítve.

A magyarországi forgalomban legkedveltebb típusok:

SunCover Clear (külső)
- UV stabil (UVA)
- Cseppmentes (AD)

SunSaver Clear (külső/belső)
- UV stabil (UVA)
- Cseppmentes (AD)
- Hőcsapdás (Termo – IR)

SunSaver Diffused (külső)
- UV stabil (UVA)
- Cseppmentes (AD)
- Hőcsapdás(Termo- IR)
- Szórt fényt biztosító

Thin Driplock (belső)
- UV stabil (UVA)
- Cseppmentes (AD)

 A Red LENO egy ÚJDONSÁG a GINEGAR termékek kínálatában a termelők számára, amely kombinálja a jégvédelmet és a fényvédelmet a gyümölcsösökben, a növényházakban és az árnyékoló házakban. A Red LENO háló főleg jégverés, napégés, madarak, denevérek, szél és légaszály ellen véd, de hatékony védelmet jelent a nyílófelületek takarásával egyes kártevők ellen is.

A speciális árnyalatú háló egyedi vörös és vörösen túli szűrt és dúsított fénykeveréket hoz létre, mely bizonyítottan növeli a termésátlagot, korábbi termésérést és nagyobb gyümölcs/zöldség méretet eredményez.

A hajlékony, könnyű, erős és könnyen széthajtható Red LENO emellett tartós is (5 év szín és anyag garancia).

 

   

                                                                                                                                                                        (2,26 x 3,55 mm)       

Kertészetekbe, gyümölcsösökbe és szőlőskertekbe ajánljuk.

A ZEPHYR Kft. a „külsőségek” mellett igyekszik támogatni partnereit a lehető legjobb minőségű és beltartalmi értékű termés elérésében is, melyet a NATUPOL poszméhekkel, minőségi talajerőutánpótlást biztosító vízoldható műtrágyákkal (YARA és HAIFA) és egyéb trágyákkal, valamint ezek kijuttatásához szükséges magas minőségű eszközökkel biztosít (Például: csepegtetőszalagok, öntözőrendszerek kompletten és elemeiben, stb.).

NATUPOL poszméh alkalmazásának előnyei:

  • Nagyobb hőmérsékleti intervallumban dolgoznak, mint más hasonló munkára fogott társaik (pl.háziméhek);
  • Jelentős termés növekedés (5-20%);
  • Javuló gyümölcsminőség (jobb küllemi és beltartalmi értékek);
  • Csökkenti az emberi munkaerő szükségletet;

Egészségesebb növények.

A vízoldható műtrágyák vagy szerves trágyák  megfelelő alkalmazása esetén a termés növekedés mellett a termesztő közegünket és környezetünket is védjük.

A ZEPHYR Kft. a Partnereit igyekszik a tanácsadás keretein belül az ésszerű kemikália felhasználásra ösztönözni, segítve őket nemcsak a talajerő utánpótlásban, hanem a vegyszeres növényvédelemben egyaránt. A növényorvosi szolgáltatásának és szaktanácsadásának köszönhetően partnerei időben és megfelelő hatékonysággal védekezhetnek a növényállományaikban. A mindhárom forgalmi kategóriát átölelő és lehető leghatékonyabb növényvédőszerekkel segíti partnereit valamint a forgalmazott termékeket a megfelelő engedélyek  (amennyiben szükséges) birtokában bocsájtja a rendelkezésükre.

A ZEPHYR Kft. szolgáltató részlege a kártevőírtó tevékenységet már több mint 25 éve végzi, melyhez a szükséges, érvényes ÁNTSZ által kiadott működési és tevékenységi engedéllyel rendelkezik. Az irtásokhoz szigorúan a „Johan Béla” Országos Epidemiológiai Központ Dezinszekciós és Deratizációs osztálya által engedélyezett irtószereket használja, melyeket az abban meghatározott szakmai irányelvek szerint, szakképzett egészségügyi gázmester, illetve egészségőr fertőtlenítő kollégák juttatnak ki, szem előtt tartva a Partner Cégeknél már bevezetett ISO és HACCP előírásokat.

A cég ügyvezetője Bélai Gyula, alapító tagja a szakmai érdekképviseletnek, a Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének és a MAKOSZ megalakulása óta Elnöke a Felügyelő Bizottságának. A szakmai utánpótlás területén is részt vállal, a leendő gázmestereknek oktatást tart - többek között - a gázosítási ismeretekből. Jelen van a nemzetközi és a hazai szakmai rendezvényeken, ott színvonalas előadásokat tart.

A ZEPHYR Kft.  a hazai piacon a belföldi szállítók termékein kívül nemcsak a már jól ismert és keresett külföldi gyártók termékeit forgalmazza, hanem az újabb kihívásoknak, európai követelményeknek is eleget téve vezeti be az új növényvédő szereket és közegészségügyi termékeket (rovarirtó, -és rágcsálóirtó szereket). Mindezeket a kereskedelmi hálózaton keresztül forgalmazza valamint szolgáltatási tevékenysége során fel is használja.

Szolgáltatása jelentős mértékben a rovar- és rágcsálóirtás valamint a gabonagázosítás különböző hatóanyagú és formulációjú szerekkel végzendő munkáiból áll az ország egész területén.

A ZEPHYR Kft. emellett speciális kertészeti munkák elvégzését is vállalja kiszállással, mint pl. talajfertőtlenítés talajtakarással, ásógépezés, permetezés, stb.  Rendelkezik az ehhez szükséges szakemberállománnyal (eü. gázmester, kertészmérnök, növényvédő szakmérnök), a megfelelő gépparkkal, amelyek a veszélyes áru szállítására is alkalmasak.

                                

                              GINEGAR OZGARD fóliával takart gázosított gabona

 

A ZEPHYR Kft. alapvető célja, hogy a forgalmazott termékek és az elvégzett szolgáltatások minőségével a vevői és felhasználói elégedettek legyenek! Törekszik mind a valós mind a látens vevői igények felkutatására, követésére és minél magasabb szintű kielégítésére.

Mind a kereskedelmi mind pedig a szolgáltatási tevékenységét a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával végzi, s az említett célok elérése érdekében az MSZN EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működteti, melyet évente megújít, 2018-tól pedig MSZN EN ISO 9001:2015 szabvány által fog működni.

A ZEPHYR KFT KÖSZÖNI MINDEN PARTNERÉNEK A MEGRENDELÉSÉT

ÉS BÍZIK ABBAN, HOGY A JÖVŐBEN AZ ÁLTALA KÍNÁLT TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKÁVAL, A SZÍNVONALAS KISZOLGÁLÁSSAL ÉS SZOLGÁLTATÁSAIVAL ÚJ PARTNEREK BIZALMÁT NYERHETI EL.